Winkel

winkel website 5

Welkom in Winterswijk. Helemaal tegen de grens van Duitsland vind je het gezelligste dorp van het oosten! Helemaal sinds de start van onze  gezellige workshopwinkel DOT! Kom snel een keer kijken naar ons originele aanbod of volg een leuke workshop….

winkel voorjaar 12

In onze workshop winkel hebben wij diverse  zitplaatsen waar altijd ruimte is voor jou alleen of groepen tot zo,n 60 personen. Groepen ontvangen wij zeven dagen per week ieder gewenst tijdstip op afspraak. Groepen tot vier personen ontvangen wij het liefst onder winkeltijd op vrijdag en zaterdag of tijdens onze inloopworkshops iedere laatste woensdag en vrijdagavond van de maand. Daarnaast verzorgen wij ook alle workshops op locatie.

winkel website6

Ons assortiment bestaat uit hippe eigentijdse veelal zelfgemaakte woon- mode en kinder accessoires en  gepimpte meubelen.Daarnaast verkopen wij merken zoals Present time,a Little lovely company, Imbarro en Zala. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod aan hippe kralen en fournituren en verkopen we Hoooked Zpagetti. winkel website 7

Kom gezellig langs…..we verwelkomen je graag!

winkel website 1


Openingstijden winkel:

vrijdag: 10.00-17.30

zaterdag: 10.00-17.00

of op afspraak.

Workshops zijn te boeken 7 dagen per    week ieder gewenst tijdstip

Bulk Email Sender